Voegwerk Middelveen

Paragraaf 1 met zoekwoord: Voegwerk in Middelveen.

Voegwerk in Middelveen door Bloemhof

Bloemhoef voeg- en gevelrenovatie is gespecialiseerd in alle voorkomende voegwerken, maar in het bijzonder in het snijwerk en knipwerk van de voegen. Vroeger was een kalkvoeg belangrijk omdat de metselaar met kalk metselde en zuinig aan moest doen met het materiaal. De voeger moest dan ook een voeg maken die het metselwerk beschermde. Dit was altijd een snij of knipvoeg. Een kalkvoeg is taai en houd vocht tegen en deze voeg gaat ook 10 keer langer mee dan een gewone voeg.

  • Vakkundige uitvoering en precisie
  • Vraag naar onze voegwerk projecten in Middelveen
  • Ook voor het impregneren van gevels
  • In te zetten voor elk type voeg
Voegwerk in Middelveen

Specialist in knipvoegen en snijvoegen

knipvoeg en een snijvoeg zien er qua uiterlijk het zelfde uit alleen een knipvoeg ligt gelijk met de steen en een snijvoeg er iets voor. In monumentale panden die voor de oorlog zijn gebouwd zit vaak een knipvoeg of een snijvoeg. Beide wordt ook wel een kalkvoeg genoemd. Muren werden vroeger met kalk gemetseld, het voegwerk was velen malen vetter dan het kalk van het metselwerk. Dit om kosten te besparen en het metselwerk te beschermen. Het is dan ook van belang om in oude muren een kalk voeg te doen voor het behoud van het metselwerk. Vaak wordt er om kosten te besparen vandaag de dag een gewone voeg in gedaan. Dat kan. Alleen zorg er dan voor dat het wel op kalk basis is en niet op cement basis. Een cement voeg gaat niet lang mee in een kalk gemetselde muur en kan oude stenen aantasten.

Bekend in De-Wolden en omstreken

In De-Wolden en omstreken (gemeente De-Wolden) is Bloemhof voeg- en gevelrenovatie bekend als de partij met gedegen kennis en ervaring op het gebied van het herstellen van voegwerk. Daarnaast bestaat onze dienstverlening uit het vakkundig renoveren van gevels en het impregneren van gevels. Bij ons bent u verzekerd van het beste eindresultaat en uiterste precisie.

Waarom kiest u Bloemhof voor voegwerk herstel?

  • Gecertificeerd en gediplomeerd voegbedrijf
  • Wij gebruiken de nieuwste technieken
  • Ook gespecialiseerd in gevelreiniging
  • Vakmanschap in alles wat te maken heeft met voegwerk
  • Werkzaam in voegwerk in Middelveen en omstreken

Neem vrijblijvend contact met ons op

Wilt u meer weten over de mogelijkeheden van het herstellen van voegwerk in Middelveen? Neem dan direct online contact met ons op. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op.