Maak kennis met Bloemhof voeg- en gevelrenovatie

Wie is Bloemhof Voegwerken

"Gecertificeerd voegbedrijf voor voegwerken, totale gevelreiniging en -renovatie & impregneren."

Bloemhof Voegwerken is een familiebedrijf in hart en nieren geleid door de twee gebroeders Bloemhof die de fijne kneepjes van het vak van hun vader leerden. Hij bracht hen de liefde voor het vak bij en maakte van hen de vakmannen die het nu zijn. Gedreven door hun passie voor het vak en het streven naar een perfect resultaat. Iedere klus weer, groot of klein. Bloemhof Voegwerken is een gediplomeerd voegbedrijf, gespecialiseerd in alle soorten voegwerk.

De werkzaamheden aan uw gevel worden dan ook in eigen beheer uitgevoerd om er zeker van te zijn dat het werk gedegen en naar wens verloopt. Dit geldt voor al onze diensten: van voegwerk en gevelimpregnatie tot gevelreiniging en gevelrenovatie. Passie, perfectie en klasse maken dat uw gevel weer staat als een huis!

Gecertificeerde kwaliteitsvoegers

Bloemhof voegwerken bestaat bijna 20 jaar en wij hebben ruim 30 jaar ervaring. Naast de vakkennis van hun vader hebben zowel Peter als Jeroen een technische opleiding afgerond. Peter is opgeleid als allround voeger en metselaar en Jeroen als voeger en timmerman.

Kwaliteitsvoegers van de Stichting Vakopleiding Bouwbedrijf (S.V.B.)

Vanaf 1999 zijn wij in het bezit van het certificaat ‘kwaliteitsvoegers van de Stichting Vakopleiding Bouwbedrijf (S.V.B.)’. Zo bent u er zeker van dat u bij een gerenommeerd voegbedrijf aanklopt, met net dat beetje meer dan de meeste anderen! Deze vakopleiding draagt de zorg voor bijscholing en hebben ons onder andere gespecialiseerd in de ambachtelijke snijvoeg en knipvoeg.

VCA-certificering

Natuurlijk werken wij volgens de VCA-certificering, veilig, gezond en duurzaam. Samen met de eerder genoemde certificeringen zijn we best trots dat wij u deze kwaliteit kunnen bieden. Het bewijs voor het beste resultaat!

Het beste resultaat voor uw gevel

Bloemhof Voegwerken is uw aanspreekpunt voor voegwerk, gevelreiniging en gevelrenovatie. Wij zijn gespecialiseerd in het vernieuwen en herstellen van alle soorten voegwerk, zowel voor bestaande bouw, monumenten, utiliteitsbouw en nieuwbouwprojecten. Werkzaamheden aan uw gevel worden door ons in eigen beheer uitgevoerd. Zo weten we zeker dat het werk goed en naar uw wens wordt uitgevoerd.

Goed voegwerk is een ambacht. Binnen onze voegwerkzaamheden hebben we het aanbrengen en herstellen van bijzondere voegen als de knipvoeg en de snijvoeg tot specialiteit verheven. Door de ambachtelijke werkwijze krijgen voeg en steen een bijzonder uiterlijk. De knipvoeg en snijvoeg herkent u direct bij monumentale panden als (woon)boerderijen, kerken en authentieke stadspanden. Deze voegwijze zorgt voor een markante uitstraling.

Naast voegwerk verzorgt Bloemhof Voegwerken ook gevelreiniging en gevelrenovatie. Na gevelreiniging ziet uw gevel er weer als nieuw uit omdat door onze methodes vuil en aanslag eenvoudig verwijderd worden. Bij gevelrenovatie pakken we kleine schades in de gevel aan zoals scheuren in de muur of beschadigingen aan het voegwerk. Ook kunnen wij uw gevel impregneren.

Weten wat we voor uw gevel kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.