Gevel laten reinigen

Bij woningen waarbij de gevel door de jaren heen is aangetast door vuil en aanslag biedt gevelreiniging uitkomst. Immers, naast het esthetische aspect kan er ook verdere beschadiging aan voeg- en metselwerk optreden. Afhankelijk van de conditie van uw woning, kunnen wij de gevel op diverse manieren reinigen. Elke gevel en elke verontreiniging vraagt een andere reinigingsaanpak. Bij alle vormen van reiniging doen we er alles aan om de rest van de gevel of omgeving niet te beschadigen.

Gevelreiniging maakt uw gevel weer als nieuw

Als de meest doeltreffende en gevelvriendelijke methode bepaald is, gaan we over tot de werkelijke gevelreiniging. Wilt u langer genieten van uw schone gevel? Laat uw gevel dan ook door ons impregneren.

Gevelreiniging door Bloemhof Voegwerken:

  • Voegen en stenen weer als nieuw
  • Vuil en aanslag verdwijnt
  • Voorkomt verdere technische schade
  • Milieuvriendelijke methodes
  • Impregneren voor verlengd resultaat

Gevel laten reinigen - vochtstraal techniek

Reinigen met de Torbo straalmachine

Gevelreiniging kunt u op verschillende manieren uitvoeren. Bij licht vervuilde muren kan stomen onder lage druk al voldoende zijn. Bij muren die meer vervuild zijn moet u al gauw denken aan stralen. Er zit wel degelijk verschil in stomen en stralen. Voor het beste resultaat wordt vaak voor het stralen van de muur gekozen. Wij kunnen u alles op dat gebied aanbieden en maken ook gebruik van professionele appratuur wat alleen bedoeld is om muren mee te reinigen. Wij maken gebruik van een torbo straalmachine dat betekent dat we het zand in een vat met water gooien en zo spoelen we de muren schoon met water en toevoegingen van zand. We kunnen de hoeveelheid water en zand ook instellen, zo beschadigen we de stenen niet. Het is ook nog mogelijk de muren chemisch te reinigen. Dit is wel belangrijk dat het uitgevoerd wordt door een erkend bedrijf want bij niet goed gebruik kan het schade opleveren aan muren, voegwerk en het milieu.

Meer reinigingsdiensten van Bloemhof voeg- en gevelrenovatie

Er zijn een tal van technieken om gevels te reinigen. Via onderstaande links informeren wij u over onze werkwijze bij de verschillende reinigingsdiensten die wij voor u kunnen uitvoeren.