Gevelreiniging

Gevelreiniging maakt uw gevel weer als nieuw

Gevelreiniging wordt steeds vaker uitgevoerd in Nederland. Bij gevelreiniging verwijderen wij diverse soorten van vervuiling van gevels. Dit kan organische vervuiling zijn, zoals groene, witte of zwarte aanslag of klimop.
Het kan ook gaan om graffiti of gevelverf. Al deze vervuiling verwijderen wij door middel van de juiste technieken van de gevel, waardoor uw gevel weer als nieuw is.
Bij woningen waarbij de gevel door de jaren heen is aangetast door vuil en aanslag biedt gevelreiniging uitkomst.
Bloemhof biedt diverse manieren van gevelreiniging aan, afgestemd op de conditie van uw woning. Elke gevel en elke verontreiniging vraagt een andere reinigingsaanpak.
Bij alle vormen van reiniging doen we er alles aan om de rest van de gevel of omgeving niet te beschadigen. Als de meest doeltreffende en gevelvriendelijke methode bepaald is, gaan we over tot de werkelijke gevelreiniging. Het onderhouden van een gevel is van belang om toekomstige schade, zoals scheuren in de gevel te voorkomen.
Ter bescherming van de ramen en vensters gebruiken we solide stootborden, alleen afplakken is niet voldoende. Ook uw tuin wordt afgedekt.
Voor een stralend eindresultaat worden na de gevelreiniging de ramen bovendien op en top gereinigd.

Gevelreiniging door Bloemhof Voegwerken:

Er kan ook sprake zijn beschadiging aan het voeg- en metselwerk, waar Bloemhof Voegwerken ook de juiste oplossing voor heeft.

Wilt u langer genieten van uw schone gevel? Laat uw gevel dan ook door ons impregneren.

Er kunnen door verschillende oorzaken scheuren in de gevel zijn ontstaan. Scheurverankering kan hierbij uitkomst bieden.

 

Gevelreinigen

1 Uw opdracht
2 Uw gegevens