Gevelreiniging Meppel

Gevelreinigingen in Meppel nodig?

Gevelreinigingen in Meppel en omstreken

Gevelreiniging kunt u op verschillende manieren uitvoeren. Bij licht vervuilde muren kan stomen onder lage druk al voldoende zijn. Bij muren die meer vervuild zijn moet u al gauw denken aan stralen. Er zit wel degelijk verschil in stomen en stralen. Voor het beste resultaat wordt vaak voor het stralen van de muur gekozen.

Wij kunnen u alles op dat gebied aanbieden en maken ook gebruik van professioneel appratuur wat alleen bedoelt is om muren mee te reinigen. Wij maken gebruik van een torbo straalmachine dat betekent dat we het zand in een vat met water gooien en zo spoelen we de muren schoon met water en toevoegingen van zand. We kunnen de hoeveelheid water en zand ook instellen, zo beschadigen we de stenen niet. Het is ook nog mogelijk de muren chemisch te reinigen. Dit is wel belangrijk dat het uitgevoerd wordt door een erkent bedrijf want bij niet goed gebruik kan het schade opleveren aan muren voegwerk en het milieu.

Vocht problemen in de gevel?

Muren kunnen technisch gezien niet lek raken of zijn. Die zijn zo gebouwd dat er geen water aan de binnen kant kan komt. Mocht er toch vocht probleem zijn denk dan aan een constructie fout, kapotte dakpan of lood dat niet of niet goed is aangebracht. Bij enkel steens muren is het vaak warmte, kou. Bij een spouwmuur een koudebrug. Denk aan een stuk puin wat in de spouw is gevallen.

Waarom gevelreinigingen door Bloemhof?

  • Gecertificeerd en gediplomeerd voegbedrijf
  • Wij gebruiken de nieuwste technieken
  • Ook gespecialiseerd in gevelreiniging en vocht problemen
  • Vakmanschap in alles wat te maken heeft met uw gevel
  • Werkzaam in gevelreinigingen in Meppel en omstreken