Bloemhof voeg- en gevelrenovatie staat voor u klaar. Neem op werkdagen telefonisch contact met ons op tussen 08.30 en 18.00

Ik wil nu bellen

Voegwerk laten herstellen

Voegwerk laten herstellen

Wist u dat het oppervlak van uw gevel voor ongeveer 25 procent uit voegwerk bestaat. De staat van het voegwerk bepaalt dus in grote mate het totale aanzicht van uw woning. Bloemhof Voegwerken is een gespecialiseerd voegbedrijf en vernieuwt en herstelt alle soorten voegwerk. Onze specialisatie ligt bij de knipvoeg en snijvoeg. Dergelijke voegen worden vaak toegepast in monumentale woningen en gebouwen, maar kunnen ook niet-monumentale bouw en nieuwbouwwoningen net die uitstraling geven waar u naar op zoek bent.

Voegwerkzaamheden in eigen beheer

Bloemhof Voegwerken voert de werkzaamheden aan uw woning in eigen beheer en met grote zorg uit. Allereerst verwijderen we het bestaande voegwerk door de voegen uit te slijpen of uit te hakken. Hierbij is onze werkwijze erop gericht het metselwerk niet te beschadigen en stofoverlast tot een minimum te reduceren. Daarna wordt door ons de voegopening schoongemaakt ter voorbereiding op het aanbrengen van het nieuwe voegwerk. Wij gaan voor het mooiste eindresultaat, want het voegwerk is de finishing touch voor iedere gevel.

Naast voegwerk ook gevelreiniging

Bij Bloemhof Voegwerken bent u ook aan het juiste adres om naast het voegwerk de gehele gevel onder handen te laten nemen. Naast het zorgvuldig voegen van uw gevel kunt u ook gevelreiniging en het impregneren van uw gevel aan ons toevertrouwen. Hierdoor ziet het totale aanzicht van uw woning er weer als nieuw uit en kunt u nog jaren genieten van het resultaat.

Bloemhof Voegwerken staat voor:

  • Vernieuwen en herstellen van alle soorten voegwerk
  • Specialisatie in snij- en knipvoegen
  • Zorgvuldige werkwijze in eigen beheer
  • Voegwerk, gevelreiniging en impregneren in één project
  • Vakmanschap voor alle voegsoorten;

U kunt op werkdagen tussen 08.30 en 18.00 telefonisch contact met ons opnemen:

Direct bellen