Bloemhof voeg- en gevelrenovatie staat voor u klaar. Neem op werkdagen telefonisch contact met ons op tussen 08.30 en 18.00

Ik wil nu bellen

Gevel impregneren

Na het aanbrengen van nieuw voegwerk. of het laten reinigen of renoveren. van uw gevel wilt u natuurlijk zo lang mogelijk van het resultaat genieten. Laat daarom uw gevel impregneren door ons, ook wel hydrofoberen genoemd.

Impregneren voor het behoud van uw gevel

Vuil en vocht vormen een aanslag op uw gevel. Niet alleen voor het aanzicht, ook technische schade kan het gevolg zijn. Daarom is het impregneren van gevels niet weg te denken uit ons dienstenpakket.

Hoe werkt impregneren?

Impregneren is niets anders dan het vochtwerend maken van een gevel. Na reiniging of renovatie van de gevel kunnen we een impregneervloeistof aanbrengen. Hierdoor krijgen vocht en vuil minder kans om zich aan de muur te hechten: het vocht parelt van de gevel af terwijl vocht van binnen nog wel weg kan naar buiten. De ventilerende werking van de gevel blijft dus behouden. Door een watergedragen impregneer te gebruiken krijgt u op langere termijn geen schade aan uw gevel. En houdt u de gevel langer schoon en mooi.

Het impregneren van uw gevel:

  • Verlengt de levensduur
  • Voorkomt technische schade
  • Zorgt voor betere isolatie

Schade door impregneren voorkomen!

Wij zijn geen voorstander van zwaardere impregneer soorten zoals van een bepaald type. Soorten die op basis van OLIOGOMEER POLYSILOXAAN zijn samengesteld kunnen schade veroorzaken, omdat dit type, om een goed waterafstotend en dampdoorlatend effect te verkrijgen, moeten reageren met de alkaliteit en luchtvochtigheid van de ondergrond. Doordat deze twee factoren in de praktijk altijd variabel zijn, kan een dergelijk product in de praktijk leiden tot sterke poriën verstopping en in een niet duurzaam afpareleffect resulteren. De schade is dan na 15 jaar aan stenen en het voegwerk onherstelbaar.

Vrijblijvende offerte

Nieuw voegwerkgevelreiniging of –renovatie is dus een uitgelezen mogelijkheid om over te gaan tot het impregneren van de muur. Neem contact met ons op voor meer informatie.


U kunt op werkdagen tussen 08.30 en 18.00 telefonisch contact met ons opnemen:

Direct bellen