Bloemhof voeg- en gevelrenovatie staat voor u klaar. Neem op werkdagen telefonisch contact met ons op tussen 08.30 en 18.00

Ik wil nu bellen

Gevelrenovatie

Gevel laten renoveren

Wanneer alleen het herstellen van het voegwerk en het reinigen van de gevel niet volstaat, kunnen er aanvullende werkzaamheden nodig zijn. De gehele gevel renoveren is dan nodig om het gewenste eindresultaat te bereiken. De aanleiding voor het renoveren van de gevel ligt vaak in achterstallig onderhoud aan het voegwerk, dat vervolgschade heeft toegebracht aan het metselwerk. Bedenk dat gevelonderhoud een ambacht is waarbij vakmanschap en streven naar de hoogste kwaliteit voorop staat. Goed uitgevoerd onderhoud aan de gevel geeft een toegevoegde waarde aan de hele woning.

.

Voegen verwijderen

Maar voordat een gevel er weer als nieuw bij staat, kunnen er meer werkzaamheden nodig zijn dan nieuw voegwerk en gevelreiniging. Gevelrenovatie hoeft echter niet ingrijpend te zijn. Afhankelijk van de staat van de woning kunnen we uw hele gevel onderhanden nemen of beperken we het werkgebied tot die ene scheur of een gedeelte van het voegwerk. Door de bestaande voegen te verwijderen door middel van slijpen of uithakken leggen we de basis voor een strakke, als nieuw uitziende gevel. Het opnieuw voegen van de gevel maakt het resultaat compleet. Bloemhof Voegwerken heeft een jarenlange ervaring op het gebied van complete gevelrenovatie. We zijn dan ook goed opgeleid (gediplomeerd allround metselaar en allround timmerman) en beschikken over moderne apparatuur en eersteklas materiaal. Zo bent u verzekerd van het beste resultaat.

Gevelrenovatie door Bloemhof Voegwerken

  • Jarenlange ervaring
  • Compleet dienstenpakket
  • Toegevoegde waarde voor uw woning
  • Informeer naar een vrijblijvende offerte

Bloemhof Voegwerken voert gevelrenovatie voor u uit als losse dienst of als onderdeel van een grotere aanpak. Nieuw voegwerkgevelreiniging en aanvullende werkzaamheden als het impregneren van de gevel maken het werk af. Weten wat wij voor uw gevel kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op. Samen met u bespreken we uw wensen en brengen geheel vrijblijvend een offerte uit.


U kunt op werkdagen tussen 08.30 en 18.00 telefonisch contact met ons opnemen:

Direct bellen