Onze werkwijze

Het beste resultaat voor uw gevel

Bloemhof Voegwerken is uw aanspreekpunt voor voegwerk, gevelreiniging en gevelrenovatie. Wij zijn gespecialiseerd in het vernieuwen en herstellen van alle soorten voegwerk, zowel voor bestaande bouw, monumenten, utiliteitsbouw en nieuwbouwprojecten. Werkzaamheden aan uw gevel worden door ons in eigen beheer uitgevoerd. Zo weten we zeker dat het werk goed en naar uw wens wordt uitgevoerd.

Goed voegwerk is een ambacht. Binnen onze voegwerkzaamheden hebben we het aanbrengen en herstellen van bijzondere voegen als de knipvoeg en de snijvoeg tot specialiteit verheven. Door de ambachtelijke werkwijze krijgen voeg en steen een bijzonder uiterlijk. De knipvoeg en snijvoeg herkent u direct bij monumentale panden als (woon)boerderijen, kerken en authentieke stadspanden. Deze voegwijze zorgt voor een markante uitstraling.

Naast voegwerk verzorgt Bloemhof Voegwerken ook gevelreiniging en gevelrenovatie. Na gevelreiniging ziet uw gevel er weer als nieuw uit omdat door onze methodes vuil en aanslag eenvoudig verwijderd worden. Bij gevelrenovatie pakken we kleine schades in de gevel aan zoals scheuren in de muur of beschadigingen aan het voegwerk. Ook kunnen wij uw gevel impregneren. Hierdoor verlengt u de levensduur van uw gevel.

Weten wat we voor uw gevel kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.