Wie is Bloemhof Voegwerken

Wie is Bloemhof Voegwerken

“Gecertificeerd voegbedrijf voor voegwerken, totale gevelreiniging en -renovatie & impregneren.”

Bloemhof Voegwerken Staphorst

Bloemhof Voegwerken is een familiebedrijf in hart en nieren geleid door de twee gebroeders Bloemhof die de fijne kneepjes van het vak van hun vader leerden. Hij bracht hen de liefde voor het vak bij en maakte van hen de vakmannen die het nu zijn. Gedreven door hun passie voor het vak en het streven naar een perfect resultaat. Iedere klus weer, groot of klein. Bloemhof Voegwerken is een gediplomeerd voegbedrijf, gespecialiseerd in alle soorten voegwerk . De werkzaamheden aan uw gevel worden dan ook in eigen beheer uitgevoerd om er zeker van te zijn dat het werk gedegen en naar wens verloopt. Dit geldt voor al onze diensten: van voegwerk en gevelimpregnatie tot gevelreiniging en gevelrenovatie. Passie, perfectie en klasse maken dat uw gevel weer staat als een huis!

Gecertificeerde kwaliteitsvoegers
Bloemhof voegwerken bestaat bijna 20 jaar en hebben ruim 30 jaar ervaring. Naast de vakkennis van hun vader hebben zowel Peter als Jeroen een technische opleiding afgerond. Peter is opgeleid als allround metselaar en Jeroen als Voeger / Timmerman. 

Kwaliteitsvoegers van de Stichting Vakopleiding Bouwbedrijf (S.V.B.)
Vanaf 1999 zijn wij in het bezit van het certificaat ‘kwaliteitsvoegers van de Stichting Vakopleiding Bouwbedrijf (S.V.B.)’. Zo bent u er zeker van dat u bij een gerenommeerd voegbedrijf aanklopt, met net dat beetje meer dan de meeste anderen! Deze vakopleiding draagt de zorg voor bijscholing en hebben ons onder andere gespecialiseerd in de ambachtelijke snijvoeg en knipvoeg.

VCA
Natuurlijk werken wij volgens de VCA-certificering, veilig, gezond en duurzaam. Samen met de eerder genoemde certificeringen zijn we best trots dat wij u deze kwaliteit kunnen bieden. Het bewijs voor het beste resultaat!