Gevel impregneren

Gevel impregneren

Impregneren voor het behoud van uw gevel

Na het aanbrengen van nieuw voegwerk. of het laten reinigen of renoveren. van uw gevel wilt u natuurlijk zo lang mogelijk van het resultaat genieten. Laat daarom uw gevel impregneren door ons, ook wel hydrofoberen genoemd.

Vuil en vocht vormen een aanslag op uw gevel. Niet alleen voor het aanzicht, ook technische schade kan het gevolg zijn. Daarom is het impregneren van gevels niet weg te denken uit ons dienstenpakket. Dat komt omdat de zuurgraad in en vervuiling van neerslag de laatste jaren is toegenomen. Voegwerk wordt hierdoor sneller aangetast. Impregneren verlengt de levensduur van de gevel.

Hoe werkt impregneren?
Impregneren is niets anders dan het vochtwerend maken van een gevel. Na reiniging of renovatie van de gevel brengen we een impregneervloeistof aan. Hierdoor krijgen vocht en vuil geen kans om zich aan de muur te hechten: het vocht parelt van de gevel af terwijl vocht van binnen nog wel weg kan naar buiten. De ventilerende werking van de gevel blijft dus behouden. Door het impregneren houdt u de gevel niet alleen langer mooi, u voorkomt ook technische schade. Wanneer vocht in de muur trekt kan er in een strenge winter vorstschade ontstaan, met kapotvriezen van de stenen als gevolg.

Het impregneren van uw gevel:

  • Verlengt de levensduur
  • Voorkomt technische schade
  • Zorgt voor betere isolatie

 

Vrijblijvende offerte

Nieuw voegwerk, gevelreiniging of –renovatie is dus een uitgelezen mogelijkheid om over te gaan tot het impregneren van de muur. Neem contact met ons op voor meer informatie.

 

Gevel impregneren

1 Uw opdracht
2 Uw gegevens