Bel Nu!   06-20138072

Voormalig café Rogat

Voormalig café Rogat wordt weer in ere hersteld.

Bekijk complete portfolio

Bloemhof Voegwerken

Uw aanspreekpunt voor voegwerk, gevelreiniging en gevelrenovatie. Wij vernieuwen en herstellen alle soorten voegwerk voor zowel bestaande bouw, monumenten, nieuwbouwprojecten en utiliteitsbouw en zijn gespecialiseerd in snij- en knipvoegwerk. Werkzaamheden worden in eigen beheer uitgevoerd door goed opgeleide medewerkers die gebruikmaken van eersteklas materialen.

Bekijk de verschillende voegsoortenOver Bloemhof Voegwerken
Bloemhof Voegwerken

Wij zijn een voegbedrijf gespecialiseerd in de ambachtelijke knipvoeg en snijvoeg.

Onze diensten

Bloemhof Voegwerken is een gespecialiseerd voegbedrijf en vernieuwt en herstelt alle soorten voegwerk.

Voegwerk

Bloemhof Voegwerken is een gespecialiseerd voegbedrijf en vernieuwt en herstelt alle soorten voegwerk. Onze specialisatie ligt bij de ambachtelijke knipvoeg en snijvoeg. Dergelijke voegen worden vaak toegepast in monumentale woningen en gebouwen.

Gevel impregneren

Impregneren is niets anders dan het vochtwerend maken van een gevel. Na reiniging of renovatie van de gevel brengen we een impregneervloeistof aan. Hierdoor krijgen vocht en vuil geen kans om zich aan de muur te hechten.

Gevel renoveren

Wanneer alleen het herstellen van het voegwerk en het reinigen van de gevel niet volstaat, kunnen er aanvullende werkzaamheden nodig zijn. Totale gevelrenovatie is dan nodig om het gewenste eindresultaat te bereiken.

Veelgestelde vragen

Wij proberen u zo goed mogelijk te helpen. Hier vindt u een overzicht van de vragen die wij het meest krijgen naar aanleiding van onze dienstverlening.

Bekijk alle vragen >