Bloemhof voeg- en gevelrenovatie staat voor u klaar. Neem op werkdagen telefonisch contact met ons op tussen 08.30 en 18.00

Ik wil nu bellen

Gevelrenovatie Stuifzand

Op zoek naar Gevelrenovatie in Stuifzand?

Gevelrenovatie in Stuifzand door Bloemhof

Met meer dat 30 jaar ervaring kunnen wij elk probleem oplossen. Het vakmanschap zie je niet alleen in het resultaat, maar dat zie je ook zeker terug in de manier waarop de werkzaamheden worden uitgevoerd. Door deze samenstelling zijn wij een professioneel voeg- en gevelrenovatie bedrijf.

Bij Bloemhof voeg- en gevelrenovatie bent u op het juiste adres voor totale gevelrenovatie in Stuifzand. De specialisten hebben de fijne kneepjes van het vak voeger al op jonge leeftijd van hun vader geleerd en uiteraard hebben deze vakmensen de nodige diploma's op zak.

  • Vakkundige uitvoering en precisie
  • Vraag naar onze projecten gevelrenovatie in Stuifzand
  • Ook voor het impregneren van gevels
  • Naast reiniging doen we ook voegwerk herstel
Gevelrenovatie in Stuifzand

Bekend in Hoogeveen en omstreken

In Hoogeveen en omstreken (gemeente Hoogeveen) is Bloemhof voeg- en gevelrenovatie bekend als de partij met gedegen kennis en ervaring op het gebied van gevelrenovatie. Naast het renoveren van gevels bestaat onze dienstverlening uit het vakkundig herstellen van voegwerk en het impregneren van uw gevels. Bij ons bent u verzekerd van het beste eindresultaat en uiterste precisie.

Renoveren van gevels met scheuren

Scheuren komen helaas vaak voor. Dit heeft echter vaak een oorzaak. Zo als slechte fundering, roestige ankers die de woning ontzetten, kozijnen die vervangen zijn, waar dan geen hoekijzer geplaatst wordt of het kozijn wordt er te los ingezet, noem maar op. Om het probleem op te lossen wordt er een zogenoemde wokkel geplaats door de scheur, die druk en trek kracht kan opvangen. Er moet uiteraard ook gekeken worden naar de oorzaak van de scheur, en zal het probleem moeten worden verholpen. Denk dan aan het verwijderen of behandelen van roestige ankers of aanpassingen aan de fundering. Doet u hier niks aan en laat u de woning wel opnieuw voegen komen de scheuren opnieuw weer terug en kunnen zelfs erger worden.

Waarom kiest u Bloemhof voor gevelrenovatie?

  • Gecertificeerd en gediplomeerd voegbedrijf
  • Wij gebruiken de nieuwste technieken
  • Ook gespecialiseerd in scheurverankering
  • Vakmanschap in alles wat te maken heeft met gevels
  • Werkzaam als gevelrenovatie in Stuifzand en omstreken

Neem vrijblijvend contact met ons op

Wilt u meer weten over de mogelijkeheden van gevelrenovatie in Stuifzand? Neem dan direct online contact met ons op. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op.


U kunt op werkdagen tussen 08.30 en 18.00 telefonisch contact met ons opnemen:

Direct bellen