Bloemhof voeg- en gevelrenovatie staat voor u klaar. Neem op werkdagen telefonisch contact met ons op tussen 08.30 en 18.00

Ik wil nu bellen

Gevelreiniging Giethoorn

Op zoek naar Gevelreiniging in Giethoorn?

Gevelreiniging in Giethoorn door Bloemhof

Gevelreiniging kunt u op verschillende manieren uitvoeren. Bij licht vervuilde muren kan stomen onder lage druk al voldoende zijn. Bij muren die meer vervuild zijn moet u al gauw denken aan stralen. Er zit wel degelijk verschil in stomen en stralen. Voor het beste resultaat wordt vaak voor het stralen van de muur gekozen. Voor advies kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Bloemhof voeg- en gevelrenovatie is de specialist in Giethoorn en omstreken voor het reinigen van uw gevel.

Gevelreiniging in Giethoorn

Beste technieken voor gevelreiniging

Er zijn meer technieken om de gevels te reinigen zoals een droogstraalmachine (inslag is groter dus meer schade aan de stenen) en chemisch reinigen ( zuren blijven in de muur zitten kans op roterij ) waar door de stenen en het voegwerk meer te lijden hebben.

  • Vakkundige uitvoering en precisie
  • Vraag naar onze project gevelreiniging in Giethoorn
  • Ook voor het impregneren van gevels
  • Naast reiniging doen we ook voegwerk herstel

Bekend in Steenwijkerland en omstreken

In Steenwijkerland en omstreken (gemeente Steenwijkerland) is Bloemhof voeg- en gevelrenovatie bekend als de partij met gedegen kennis en ervaring op het gebied van gevelreiniging. Naast het reinigen van gevels bestaat onze dienstverlening uit het vakkundig herstellen van voegwerk. Bij ons bent u verzekerd van het beste eindresultaat en uiterste precisie.

Waarom kiest u voor Bloemhof gevelreiniging?

  • Gecertificeerd en gediplomeerd voegbedrijf
  • Wij gebruiken de nieuwste technieken
  • Ook gespecialiseerd in scheurverankering
  • Vakmanschap in alles wat te maken heeft met voegen
  • Werkzaam als gevelreiniging in Giethoorn en omstreken

Neem vrijblijvend contact met ons op

Wilt u meer weten over de mogelijkeheden van gevelreiniging in Giethoorn? Neem dan direct online contact met ons op. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op.


U kunt op werkdagen tussen 08.30 en 18.00 telefonisch contact met ons opnemen:

Direct bellen